Direktlänk till inlägg 26 september 2007

Nya stämplar och hårklippning

Av Nette R - 26 september 2007 19:57

Måste ju börja med att tipsa om en sida som jag tror kommer slå stort!

 http://www.visaren.se/

Gå in och registrera dig, fyll i lite eller mycket uppgifter om företag och ha möjlighet att vinna massa fina saker!


Usch, är inne i en "dålig" period just nu. Känner att det blivit för mycket med att både socialträna på jobbet, träna på gymmet två dar i veckan, vattengympa, hinna med två kuratorträffar i veckan (fk-tanten är inte verklighetsförankrad kan man lungt säga) och så stora tjejen som tycker det är jobbigt på förskolan och jag sover ju fortfarande inte och alal remisser bara snurrar runt... vårdgaranti gäller inte och den och de saken ligger på is osv inte undra på att det finns så många som är långtidssjukskrivna när allt bara hoppar runt mellan somatik, psyk, fk, arbetsgivare osv.

Sååå, resultatet av att jag mår dåligt blir naturligtvis att jag shoppar fast jag kanske inte egentligen borde men det blir ju på något vis en tillfällig tröst och bättre än att tröstäta eftersom jag redan väger mer än julskinkorna som ska säljas runt om i landet i år. Jaja, måste i alla fall hoppa över det trist och gå över till shoppingprat :-)


Köpt underbara stämplar från Norge http://www.auddesign.no/ kolla in stämplarna och nr 8B. Supersnabb leverans och de kostade endast 160kr för hela stämpelarket inklusive porto!!

Får bara hålla mig till tåls fram tills att jag får hem ez-monteringen. Hoppas få det under nästa vecka i alla fall. Har även några söta Bubbe-gubbar från http://www.landstoken.se/shop/ som jag köpte förra veckan som också ligger och väntar på montering.

Sedan får jag hoppas pysslandet orkas med lite framöver, det brukar oftast komma smygande efter dessa nedgångar med shoppande, men jag sitter i alla fall och färglägger stämpelmotiv framför tv:n på kvällarna. Mycket rogivande :)


Å så har jag förresten klippt mig och färgat håret idag. Inte var dag kan man lungt säga. MASSA hår rök för jag gav frisören fria händer. Har tagit före-bild i alla fall och ska ta en efterbild och så kanske jag lägger upp det nån kväll.

Nu är det i alla fall dax att färglägga framför tv:n ett tag.


 
 
Linda

Linda

27 september 2007 08:29

Oj, den här sidan har jag inte sett förut. Vilka otroligt fina kort du gör, och så är de lite annorlunda också. Jättekul!

http://scrapjo.blogspot.com

 
Ingen bild

annkan

2 oktober 2007 00:06

Åååå, de var ju helt underbara de där från Aud design!! *lyllos*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nette R - 8 maj 2010 11:19

Har inte uppdaterat på länge men har som haft annat för mig *S* Här är i alla fall en skörd av kort både sånna som är gjorda efter beställning och andra för nöjes skull!                                    ...

Av Nette R - 9 april 2010 10:10


Gjorde tre enkla grattiskort så de kanske även kan passa till en man?!   ...

Av Nette R - 31 mars 2010 19:11


Så snart in på påsk är det så klart påsk-inspiration i Kort i Fokus-bloggen. Missa inte heller den fina skissen som är månadens utmaning i mars. Jätteläcker! Så här blev mitt påskkort, dock mustigare i färgerna i verkligheten, blev lite mycket lj...

Av Nette R - 24 mars 2010 17:38


En jättefin skiss är månadens utmaning hos Kort i Fokus och sponsor för månaden är Scrapgalen så missa inte sista chansen nu utan kila in och kolla in den fina skissen och låt dig inspireras. Så här blev mitt grattiskort.      ...

Av Nette R - 15 mars 2010 18:28

Pyssellyckan har fyllts på med massor och åter massor av nyheter. Veckans urbjudande är dessutom 20 mönstrade papper för endast 100kr! Skulel pyssla men bara för att jag söker min vattenpensel så finner jag den inte. Tagit en liten paus i letandet,...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<<
September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards