Alla inlägg under oktober 2007

Av Nette R - 15 oktober 2007 16:39

Jaa, idag kom posten jag väntat på och längtat efter :-D


Av Nette R - 15 oktober 2007 07:00

Ja idag så ska jag försöka mig på att ta ett foto i timmen. Glömde på morgonen så jag slängde mig i sängen efter frukosten och tog en "morgonbild" *S*

Nu ska jag bara försöka att komma ihåg att ta ett kort i timmen resten av dagen. Blir spännande att se hur det går. Håll tummarna för mig!

Av Nette R - 14 oktober 2007 23:02

Har anmält mig i stämpelsnacks stämpelstafett 2007. Man ska tävla i lag om fem personer. Tycker ju om att stämpla och göra kort men hela tiden gnager det i en att alla andra är så mycket bättre och man själv inget duger till så jag satte ner foten för mig själv i kväll och anmälde mig. Va tusan jag ska väl ändå syssla med det jag tycker är skoj eller?!!!!

Anmäl dig du med så vi blir många!! :)


Av Nette R - 14 oktober 2007 22:31

Budade på en kattkorg som Henrietta http://www.henriettaspyssel.blogspot.com/ tillverkat. Pengarna går till bröstcancerforskningen så jag slog två flugor i en smäll... Pangarna går till något gott och katterna älskar den. Här är en bild på vår huskatt Zelda som trivs ypperligt i sin fina korg.


Sedan är det kortet jag gjort efter skissen på Brunkullan

Har tagit kort, färgerna är dock i mycket mer harmoni än vad det syns på skärmen (på min i alla fall, hoppas ni andra ser det bättre fast det kan ni ju inte veta förren ni ser kortet live ;-)) Jag är i alla fall jäkligt nöjd!! Så d så ;-D

Motivstämpeln är från Space-age design Grattis-stämpeln är från Aud design i Norge och datumstämpeln är från Landstoken

Av Nette R - 14 oktober 2007 17:47

Kort gjorda förra veckan efter skisser från sketch this cards.

Ska krypa under skrivbordet snart och kolla om någon sladd släppt från scannern. Mycket mysko...

Av Nette R - 14 oktober 2007 15:33

Har gjort ett kort till min syster idag. Efter en skiss på brunkullans blogg. Vet inte om jag ska våga skicka in den än bara. Alla andra gör ju så himla fina saker och lyckas ju dessutom ta kort/scanna så att det ser bra ut.

Scannern startar dock inte här idag och sambon har gömt sladden till den lånade kameran så någon bild får jag inte upp här i alla fall. Får se efter middagen just nu hag jag skickat iväg familjen för att handla, har själv värsta huvudvärken som vägrar släppa idag.


Ska laga "Vild kyckling" till middag idag. Gjorde matschema för ca tre veckor framöver igår kväll. Hoppas på att få ork att lägga ner mer tid på att laga ordentlig mat och roliga sallader.

Nu låter det som familjen är på intågandes, bäst att ställa sig vid spisen ;-)

Av Nette R - 10 oktober 2007 00:11

Scannat in framsidorna på de fem korten jag gjorde i vårast i Emily Falconbridge Art journal callenge.

Fler ska komma :-)


V1 var Något jag är stolt över

 V2 Var är kraftfullt för mig.

V3 Jag är

V4 En symbol jag älskar

V5 Något flyktigt från din vecka.

Av Nette R - 9 oktober 2007 12:45

Satt igår och färglade lite motiv. De två olika bubbarna jag köpt  från landstoken samt motiven från space-age. Är pysselsugen men har varit på "socialträning" på jobbet och ska snart iväg på styrketräningen, får se om man hinner pyssla lite i kväll. I morgon är den dag igen som är fullt upp (ja i mina mått mätt eftersom jag inte orkar så mycket) så då blir det nog inte helelr så mycket skapande.

Plockade dessutom igår fram mina spelkort. Började i vårast med Emily Falconbridge Art journal callenge http://embers.typepad.com/e/

Hittade dit runt v 11 och gjorde då de fem första veckorna i ett svep, sedan glömde jag som bort alltihop men kom att tänka på det igår så jag surfade in på hennes sida och skrev ut alla utmaningarna fram tills nu så nu har jag det jag gör sedan framöver :-)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards