Alla inlägg under december 2007

Av Nette R - 18 december 2007 21:48

Nu är det juluppehåll för oss på Kort i Fokus. Detta var sista färgutmaningen innan jullovet :)

Av Nette R - 17 december 2007 22:57

Var med i en tävling för layouter för första gången, gick dock inge vidare, hamnade sist *S* Nåväl så kan det gå men den är riktigt fin här hemma och pryder sin plats i albumet.

Fick hem den begagnade sillen idag också, skoj leksak må jag säga, vi kommer nog bli vänner vi två :)

Lo
Av Nette R - 13 december 2007 22:54

Fick tag via scrappiz på två hÄnglar jag länge velat ha och fick dessutom två text-stämplar med "god jul" på köpet. Tusen tack Camilla för det :)


Dessutom så vann jag ett jättefint hjärta i en tävling tidigare i veckan. Bilden är lånad från deras hemsida där jag vann på bloominghome Såg glad att vinna det, jag brukar itne ha sådan tur.


Ska sätta mig och pyssla lite, lär bli lite DT-utmaningar men ska väl försöka få tummen ur snart och skapa något jag kan visa här på direkten. Som sagt... vill så gärna syyyyy! Å scrappa lite skulle jag vilja sätta mig och göra också... funderar på att börja göra en bom.


Till veckan får jag nog hem en sille också :-D Det var bra att jag vågade skicka sambon på försäljning så man fick råd att köpa lite nytt till pysselhörnan :D

Av Nette R - 13 december 2007 19:45

Ni har väl inte missat att man kan vinna stämplar hos Kort i Fokus denna månaden!!!

Läs mer om tävlingen här

Av Nette R - 13 december 2007 09:39

Inte blivit mycket bloggande eller pysslande. Haft fullt upp med att bråka med kommunen, förhoppningsvis så ska det ge lite utdelning men om inte annat så har vi i alla fall gjort vad vi kunnat i så fall.


Nåväl, här är två kort för Kort i Fokus det blå är för veckans skiss v50 och det bruna cardjacked. Det bruna blev tyvärr dåligt i fotot, ser ut som det är bubbligt men men.

Skulle vilja sy också, kolla in lattos underbara Tildamjukisar. Gör det dock på egen risk.... risken är att ni också blir sysugen ;-)


Ha en härlig lucia allihopa!

Av Nette R - 8 december 2007 15:54

Här är färgutmaningen jag gjort för Kort i Fokus denna vecka. Rosa, gult och vitt som synes.


Har hunnit göra en del kort men får lägga upp dem allt eftersom utmaningarna presenteras i bloggen. Väldigt roligt har jag i alla fall är så glad att jag vågade söka :)


Håller dessutom på att rensa i min (kreativa) röra. Har gjort en bunt med kuvert som ska gå som rakar till veckan. Försöker skapa bättre ordning allt eftersom man ser vad man behöver eller snarare använder mer av osv.



Av Nette R - 6 december 2007 11:46

Här är mitt första DT-kort för Kort I Fokus var en skoj skiss denna vecka. Gå och testa du också! :)

Av Nette R - 4 december 2007 16:44

Här är mina fyra bidrag jag ansökte med samt mina motiveringar. Här hittar du kategorierna och reglerna för utmaningen.


Kort 1

Så fort jag såg kortet så visste jag vad jag skulle göra. Hade köpt så sött papper med mönster i rutor men visste egentligen inte vad jag skulle göra med det förren jag såg detta kort. Jag inspirerades av rutorna/mosaiken och dekorerade inte mer än texten "GOD JUL" eftersom jag tycker papperet skulle få allt fokus.


Kort 2

Oj vilken skojig skiss att jobba efter. Hade massor av idéer, allt från blommor med stjälkar till olika band. Så detta kort sparade jag till sist att tillverka av de fyra som skulle göras. När de tre andra var klar kom jag att tänka på att GarnGlad var månadsutmaningens sponsor i Kort i Fokus blogg och tänkte att jag skulle använda mig av garn eftersom det rätt ofta glöms bort i mitt skapande fast jag har buntvis med olika garner. Limmade fast garnet med stickles embossade ordet "God Jul", stämpeln från hÄnglar färglagd med akvarellpennor och lite stickles på för den rätta frostiga känslan jag ville få fram med kortet samt tre snöflingsbrads.


Kort 3

Ett kort i julens färger utan att vara ett julkort speciellt när man är inne i julkortmakartider! Skoj utmaning :)Brukar sitta och färglägga uppstämplat i förväg, gick igenom min bunt och hittade kockerskan som jag målat röd, självklart skulle hon få vara med. Skrev en liten menylapp och stansade ut olika qk-figurer. Bakgrundspapperet var självvalt, låg redan framme och eftersom det var rött, grönt och vitt så var saken klar.


Kort 4

Ett kort utan stämplar. Ville hålla det hela enkelt. Visa att man behöver itne så mycket och behöver itne kunan rita för att göra ett kort även om man inte har stämplar.Satt och målade tillsammans med barnen och deras tuschpennor på vanligt skrivarpapper. Papperet blev av någon anledning sparat och inburet i mitt pysselrum när jag var borta på lasarettet. Hade tanke på att använda blommslingan till skiss-kortet men så blev det inte. Klippte ut blomsterrankan och hjärtfiguren och fick ett personligt kort med endast cardstock som stomme, vanligt vitt skrivarpapper, barnens tuschpennor och ett limstift.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards